2015-04-29 14:06:16• hírek • Kocsis Zoltán

Őzeket mentettek a csendőrök a Szatmárpálfalvai úton

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Őzeket mentettek a csendőrök szerda délelőtt Szatmárnémetiben, a Szatmárpálfalvai úton. Pontosabban a csendőrök csak asszisztáltak a művelethez, amelyet a Vadászok és Sporthorgászok Megyei Egyesületének tagjai végeztek.

Szerda délben több csendőrautó szállta meg a Szatmárpálfalvai út elejét, rövid időre lezárva a közúti forgalmat. is. A Szatmár.ro szerkesztőségét egyik hűséges olvasónk értesítette, az utóbbi hetek-hónapok házkutatásai után azt gondolva, hogy ezúttal is valami hasonlóról van szó. Nyilván nem egyedüliként gondolta ezt.

Ezúttal azonban szó sem volt semmiféle bűncselekményről, házkutatásról vagy razziáról. Egyszerűen csak annyi történt, hogy két őz fennakadt a város széli egyik telek kerítésében, tájékoztatta a Szatmár.ro-t Camelia Lucut, a Szatmár Megyei Csendőrség sajtószóvivője.

Amíg a két őzet a Vadászok és Sporthorgászok Megyei Egyesületének tagjai kiszabadították a kerítésből, addig a csendőrség lezárta az útszakaszt, hogy ezzel is csökkentsék az őzek számára a zavaró tényezőket illetve a rájuk leselkedő veszélyeket.

Miután a két szerencsétlen jószágot kiszabadították a kerítés fogsáságól, a szakemberek visszaengedték őket természetes közegükbe, mondta Camelia Lucut.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: